zoeken
Regulier basisonderwijs (BAO)

Jan Antonie Bijloo

‘Een uitdagende doelgerichte leerplek voor de toekomst.’

 

De school

De Jan Antonie Bijloo is een openbare school in het oude gedeelte van Prinsenland en gehuisvest in een uniek gelijkvloers gebouw, waarin maar liefst drie grote patio's zijn opgenomen. De school heeft tevens een peuterspeelzaal in het gebouw en een groot schoolplein. 

 

Onze school is een plek waar kinderen zich welkom en thuis moet voelen. Wij benaderen ieder kind persoonlijk. Respect voor elkaar, elkaars cultuur, religie en leefwijze zijn belangrijke voorwaarden voor ons.  

 

Het onderwijs

De uitgangspunten van ons onderwijs zijn : 

  • Zelfstandigheid 
  • Verantwoordelijkheid  
  • Keuzes maken 
  • Uitdagend 

 

Waarden

Voor elk kind moet het onderwijs een uitdaging zijn, maar wel zo dat ze succes kunnen behalen en op deze manier hun zelfvertrouwen versterken. De uitdagingen liggen bij ons zowel op cognitief, creatief, sociaal emotioneel als op sportief gebied. Uitgangspunten zijn: bevorderen van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel en het leren maken van keuzes. Eigenaarschap vinden wij erg belangrijk en daarom werken al onze leerlingen al een aantal jaar met een eigen portfolio.

 

Een sportieve en plezierige omgeving waar we de kinderen zelfvertouwen geven en gezamenlijk topprestaties leveren!

 

Doelstellingen

Ons doel is doel uw kind in de ongeveer acht jaar dat ze op onze school zijn goed voor te bereiden op het vervolgonderwijs en de steeds veranderende maatschappij. We doen er alles aan om het maximale eruit te halen! Dat houdt in, dat we voor onze  kinderen zoveel mogelijk op maat onderwijs en ondersteuning bieden. Er is uitgebreide zorg in de groepen en is er speciale aandacht voor kinderen, die extra hulp kunnen gebruiken. 

 


Algemene contactgegevens
17EO Jan Antonie Bijloo
Tattistraat 13 (tijdelijk adres)
3066 CE Rotterdam
Tel: 0104200811
https://www.jabijloo.nl
info@jabijloo.nl
Locaties
Jan Antonie Bijloo
Tattistraat 13 (tijdelijk adres)
3066 CE Rotterdam
Gebied Alexander
Tel: 010-4200811
www.jabijloo.nl
info@jabijloo.nl
Jan Antonie Bijloo in bouw
Rodaristraat 31
3066 LA Rotterdam
Tel: 010-4200811
Kenmerken
Earlybird
Minerva