zoeken
Regulier basisonderwijs (BAO)

De Vierambacht

 

 

De school

Obs De Vierambacht is een gemengde basisschool in de wijk het Nieuwe Westen. Onze schoolbevolking is een afspiegeling van de wijk (gemengd). Meer dan 500 leerlingen bezoeken onze school.

 

Het onderwijs

Onze wereld van morgen is digitaal, uitdagender, minder voorspelbaar, flexibeler en opbrengstgerichter. In de wereld van morgen op onze school geloven wij in Onderwijs van de 21ste eeuw. We integreren de digitale wereld in onze lessen. Zo is er ruimte voor de behoeften en talenten van onze leerlingen en behalen onze leerlingen de beste resultaten. 

We versterken het leerproces van onze leerlingen door o.a. te werken persoonlijke ontwikkelplannen, adaptieve leerlijnen, talentontwikkeling en combinatiegroepen. Leerlingen zijn actiever, gemotiveerder en gebruiken de leertijd effectief. We zoeken de verbinding met de omgeving. Onze leerlingen en ouders zijn een afspiegeling van de wijk. Wij zijn een gemengde school met goede resultaten, een energiek team en een eigentijdse aanpak.

 

Waarden

Bij ons voelt iedereen zich welkom, is iedereen welkom en blijft iedereen welkom. Wij luisteren naar elkaar en zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. Contact met elkaar baseren wij op kennis van elkaars levenswijze en respect voor elkaar. 

 

Doelstellingen

De Vierambacht is een gemengde school en draagt bij aan de optimale ontplooiing en ontwikkeling van ieder kind. Elk kind is goed voorbereid op de vervolgstappen die het in een snel veranderende wereld wil zetten. Dit doen wij in een veilige en vertrouwde omgeving en in actieve samenwerking met kind en ouder.


Algemene contactgegevens
13QN De Vierambacht
Postbus 61050
3002HB Rotterdam
Tel: 010-4771883
https://www.devierambacht.nl
vierambacht@stichtingboor.nl
Locaties
De Vierambacht
Nozemanstraat 75
3023TM Rotterdam
Gebied Delfshaven
Tel: 010-4771883
De Vierambacht, dislocatie
De Jagerstraat  22
3022VR Rotterdam
Gebied Delfshaven
De Vierambacht, dislocatie
C.P. Tielestraat 12
3023TD Rotterdam
Gebied Delfshaven
Kenmerken
Earlybird
Minerva
Bredeschool
Voorschool