zoeken
Regulier basisonderwijs (BAO)

Kindcentrum Blijvliet

Je kunt hier ‘worden wie je bent’! 

 

De school
Dagelijks bezoeken ongeveer 300 kinderen Blijvliet; van de ukkiegroepen tot en met groep 8. Verdeeld over zo’n 20 nationaliteiten, uit alle windstreken van de wereld. Elk kind op Blijvliet krijgt de ingrediënten en mogelijkheden om uit te groeien tot een volwaardige Rotterdamse wereldburger!

Op Blijvliet werkt één team samen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Er is een vloeiende, doorgaande lijn van baby’s, peuters naar de basisschool. Zowel inhoudelijk als organisatorisch.

 

Het onderwijs
Wanneer ontwikkelen en leren met één gedeelde pedagogische en leerzame visie samengaan, krijg je een nog krachtigere organisatie. Eén organisatie! Kinderen ontwikkelen hun talenten het beste in een veilige omgeving; de hele dag door. ‘Het kind centraal!’ Naast het ontwikkelen van hun talenten, ligt het accent op taal- en rekenonderwijs. 

Ook voor ouders is Blijvliet één organisatie. Er is een ‘gezamenlijke’ website, app en één telefoonnummer. Daarnaast is er één actieve, gemeenschappelijke KC-raad (kindcentrum-raad). Ouders zijn nauw betrokken, hebben inspraak en zijn ambassadeurs van het kindcentrum.

De missie ‘worden wie je bent’ is een belofte die volledig wordt waargemaakt. Elk kind op Blijvliet krijgt de ingrediënten en mogelijkheden om uit te groeien tot een volwaardige Rotterdamse wereldburger!

Onze kenmerken

  • Dagprogrammering 
  • Lekker Fit 
  • BSO
  • Peuterschool 
  • Ukkiegroep 
 


Algemene contactgegevens
18WG Kindcentrum Blijvliet
Hillevliet 96
3074 KD Rotterdam
Tel: 010-2908060
https://www.blijvliet.nl
info@blijvliet.nl
Locatie
Hillevliet 96
3074KD Rotterdam
Gebied Feijenoord
Tel: 010-2908060
www.blijvliet.nl
directie@blijvliet.nl
Kenmerken