zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Wolfert Lansing

Wolfert Lansing is een kleine school die jou een brede opleiding biedt voor een stevige basis in het vervolgonderwijs in het MBO of op de HAVO, bijvoorbeeld bij Wolfert Lyceum. Door de kleinschaligheid van onze school hebben wij veel aandacht voor het persoonlijke contact tussen mentor en leerling. 
Ambitieklassen 
We dagen jou gedurende onze tweejarige brugklas uit in een VMBO- of MAVO/HAVO-ambitieklas. In de VMBO-ambitieklas ligt de focus op jouw toekomst en besteden we veel aandacht aan loopbaanoriëntatie. Voor de leerlingen in de MAVO/HAVO-ambitieklas ligt de focus op internationalisering en tweetalig onderwijs (TTO). Enkele vakken worden in het Engels aangeboden. 

Huiswerkklassen 
Omdat wij begrijpen dat je ook moet leren hoe je moet plannen, organiseren en leren, bieden we op Wolfert Lansing de mogelijkheid om je huiswerk op school te maken onder begeleiding van leerkrachten. In een fijne sfeer heb je voldoende rust om aandacht te besteden aan je werk en heb je alles op tijd af. 

Talentklassen 
De talentklassen worden naast het reguliere programma aangeboden. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om na schooltijd extra uitgedaagd te worden door het volgen van een talentklas zoals sport, koken, debatteren, beeldende vorming en drama. 

Wolfert MOL-gesprekken 
Op onze school leer je reflecteren, samenwerken, zelfstandig zijn en verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast besteden we aandacht aan het ontwikkelen van je skills zoals doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en pro-activiteit. Aan het einde van elke periode presenteer je in een MOL-gesprek je doorgemaakte ontwikkeling aan je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor.  


Algemene contactgegevens
15KR12 Wolfert Lansing
Boterdorpseweg 19
2661 AB Rotterdam
Tel: 010-340 14 70
https://www.wolfert.nl/lansing/
lansing@wolfert.nl
Locatie
Boterdorpseweg 19
2661AB Bergschenhoek
Tel: 010-3401470
www.wolfert.nl
lansing@wolfert.nl
Kenmerken