zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Einstein Lyceum

De school

Het Einstein Lyceum biedt openbaar en modern onderwijs.
Enthousiaste docenten, onderwijs ondersteunend personeel, managementleden en directie helpen leerlingen het beste uit zichzelf te halen. De school ligt midden in een woonwijk en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

 

Het onderwijs

Het Einstein Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in het hart van Hoogvliet. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is te zien aan de resultaten van onze leerlingen en aan het team dat zich iedere dag inzet voor onze leerlingen. Het slagingspercentage in 2020 van mavo, havo en vwo is 100 procent en ligt gemiddeld boven de 90 procent.

 

Naast ons regulier onderwijsprogramma bieden wij uitdagende extra's met de pijlers

world class, beeldklas (kunst en cultuur), sportklas en muziek en dans.

 

Waarden

Wij vinden het belangrijk dat we elkaar kennen, leerlingen zijn bij ons geen nummer. Er is veel aandacht voor onderling contact, tussen leerling en docent, maar ook tussen ouders en school. Eigen initiatief wordt door ons gewaardeerd. De school kent een actieve leerlingenraad, ouderraad en feestcommissie. Een school maak je samen en dat gaat het beste als iedereen zich betrokken voelt.

 

Onze gekwalificeerde en enthousiaste docenten stellen hoge eisen aan het niveau, de inzet in de les, het huiswerk en de verzorging van het werk. Ze hebben hoge verwachtingen van de leerlingen en leggen zich er niet bij neer als een kind onvoldoende presteert. We betrekken ouders en verzorgers bij het leerproces van de kinderen.


Algemene contactgegevens
17CR Einstein Lyceum
Campusplein 18
3192 CD Hoogvliet
Tel: 010-2957212
https://www.einsteinlyceum.nl
info@einsteinlyceum.nl
Locatie
Campusplein 18
3192CD Hoogvliet Rotterdam
Gebied Hoogvliet
Tel: 010-2957212
Kenmerken