zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Olympia College


Brede scholengemeenschap voor alle vormen van voortgezet onderwijs
Het Olympia College staat voor kwaliteit en voor betrokken onderwijs. We zijn een brede, kleurrijke en kansrijke school waarin ontwikkeling van talent, respect voor elkaar en zelfstandigheid centraal staan.

Sfeer en resultaten
het Olympia College staat aan de Olympiaweg in het hart van Rotterdam Zuid, in deelgemeente Feijenoord. Er heerst een goede, vrolijke sfeer. We vinden het belangrijk dat leerlingen goede resultaten behalen, in een leeromgeving waar zij het naar hun zin hebben.

Aandacht en zorg
Ook aandacht en zorg voor onze leerlingen vinden wij belangrijk. Leerlingen willen gezien worden. En sommige leerlingen hebben extra begeleiding nodig. Daarom bieden we zo veel mogelijk onderwijs op maat. Onderwijs dus, dat is toegesneden op de persoonlijkheid, vaardigheden en motivatie van de individuele leerling.

Activiteiten na school en in de pauzes
Leerlingen behalen goede schoolresultaten wanneer ze hun talenten en interesses kunnen uitleven. Na schooltijd (en soms in de pauzes) is er daarom veel tijd ingeruimd voor allerlei activiteiten, zoals voetbal, paardrijden, breakdance en brassband.


Algemene contactgegevens
02LB Olympia College
Postbus 9472
3007AL Rotterdam
Tel: 010-4835311
Fax: 010-4795563
https://www.olympiacollege.nl
info@olympiacollege.nl
Locaties
Olympia College
praktijkonderwijs, vmbo (lwoo), Internationale schakelklas (isk)
Olympiaweg 395
3078HT Rotterdam
Deelgemeente IJsselmonde
International Schakelklas (ISK)
Olympiaweg 395
3078 HT Rotterdam
Deelgemeente IJsselmonde
Tel: 010-4835311