zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Hugo de Groot

De Hugo de Groot heeft een duidelijke missie: een kwaliteitsschool voor ambitieuze leerlingen.  
 Wij verzorgen hoogwaardig, kwalitatief en uitdagend onderwijs. Onze docenten bieden dit onderwijs dagelijks. Onze leerlingen waarderen ons onderwijs en ons schone, moderne gebouw. Het gevolg hiervan is dat leerlingen, docenten en directie respectvol met elkaar omgaan.

Het onderwijs op de Hugo de Groot vindt plaats in een veilige setting. Dit blijkt uit onderzoeksgegevens van de GGD Rotterdam en leerlingtevredenheids-onderzoeken. De Hugo de Groot staat op een unieke locatie in Rotterdam, midden in het groen en afgeschermd voor verkeer.

De Hugo de Groot werkt dagelijks aan haar kwaliteit. Leerlingen en school trekken gezamenlijk op naar het eindexamen. Er is veel aandacht aan het vak Nederlands, onze lessentabel kent in de onderbouw zeven uur Nederlands per week. Daarnaast hebben we plaats ingeruimd voor intensief rekenonderwijs.

Docenten van de Hugo de Groot werken met de moderne media die voor het onderwijs beschikbaar zijn. 

Onze school is een veilige ontmoetingsplaats voor leerlingen en personeel. Leerlingen gaan naar 'de Hugo' om te leren en om succesvol te zijn in het vervolgonderwijs.

Hugo de Groot: een kwaliteitsschool voor leerlingen met ambitie!


Algemene contactgegevens
02LB Hugo de Groot
Postbus 54121
3008 JC Rotterdam
Tel: 010-2831166
Fax: 010-2831167
https://www.osghugodegroot.nl
secretariaat@osghugodegroot.nl
Locatie
Nachtegaalplein 53
3082 NK Rotterdam
Deelgemeente Charlois
Tel: 010-2831166
www.osghugodegroot.nl
secretariaat@osghugodegroot.nl
Kenmerken