zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Rotterdams Vakcollege de Hef

Wij leiden leerlingen op voor beroepen waar ze heel hard nodig zijn. Wij bieden leerlingen wat ze nodig hebben; hoogwaardig vakonderwijs, een gestructureerde en persoonlijke begeleiding, transparant in alles. Wij vormen door ons onderwijs een brug naar de maatschappij; onze leerlingen zijn de vakmannen en vakvrouwen van de toekomst, bewust van hun burgerschap en in staat een goede bijdrage te leveren aan de samenleving.

Ons VMBO slaat een brug tussen het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en het bedrijfsleven met afspraken over doorlopende leerlijnen. Wij werken samen met de omgeving en de scholen om met elkaar een vangnet en een springplank te vormen voor onze leerlingen in Rotterdam-Zuid. Wij brengen hen op een hoger plan door ze kennis te laten maken met vakmanschap, zowel in de school door persoonlijk meesterschap van het personeel, als daar buiten door stages en excursies in het bedrijfsleven.
Wij werken samen met de ouders, omdat zij onontbeerlijk zijn voor het succes van hun kind. Wij slaan enthousiast bruggen naar alles en iedereen. Voor ons is geen brug te ver, als het gaat om het welbevinden en het succes van onze leerlingen.


Algemene contactgegevens
02LB Rotterdams Vakcollege de Hef
Postbus 9472
3007 AL Rotterdam
Tel: 010-4850666
https://www.rvcdehef.nl
secretariaat@rvcdehef.nl
Locatie
Slaghekstraat 221
3074 LJ Rotterdam
Deelgemeente Feijenoord
Tel: 010-4850666
www.rvcdehef.nl
secretariaat@rvcdehef.nl
Kenmerken