zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

Olympia College

‘Het begin van iets moois!’

 

De school

Het Olympia College is een openbare school voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo, Entree en ISK. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die ondersteuning nodig hebben bij het leren, kunnen bij ons een opleiding volgen. Wij geloven dat een mens nooit helemaal af is. Dat elke jongere zich kan door ontwikkelen. Dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt. Daarom praten wij nooit over stilstand, maar altijd over doorstroom. Vanuit die ambitie bereiden wij leerlingen voor om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij. 

 

Het onderwijs

Op het Olympia krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Ook kijken we goed naar je interesses en je mogelijkheden. Samen met jou gaan we ontdekken waar jij heel goed in bent. En daar maken wij jou dan nog veel beter in. Hoe? Door heel veel te doen. Op het Olympia College leer je op je eigen manier. Je volgt bij ons vakken die passen bij je eigen talenten en verdere loopbaan. En op het niveau dat het beste bij je past. Onze leerlingen krijgen echt onderwijs op maat.

 

Waarden

Op het Olympia College sta jij als leerling centraal. Wij ondersteunen jou, zodat jij lekker in je vel zit en goed kan presteren op school. Je krijgt daarom les in een kleine klas.
Daarnaast hebben wij een uitgebreid 1-op-1 mentoraat en een team specialisten dat jou op maat kan ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt.


Algemene contactgegevens
02LB Olympia College
Postbus 9472
3007AL Rotterdam
Tel: 010-4835311
https://www.olympiacollege.nl
info@olympiacollege.nl
Locaties
International Schakelklas (ISK)
Olympiaweg 395
3078 HT Rotterdam
Gebied IJsselmonde
Tel: 010-4835311
Olympia College
praktijkonderwijs, vmbo (lwoo), Internationale schakelklas (isk)
Olympiaweg 395
3078HT Rotterdam
Gebied IJsselmonde
Kenmerken