zoeken
Regulier basisonderwijs (BAO)

De Vier Leeuwen

De school

Obs. de Vier Leeuwen is een goede basisschool in het hart van Rubroek/Crooswijk. Sinds dit jaar zitten we samen met obs Pierre Bayle in één gebouw. OBS Pierre Bayle en obs de Vier Leeuwen zijn samen een reguliere openbare school in de wijk Rubroek/Crooswijk. Het kenmerk van onze school is het goede, veilige leerklimaat en de prettige sfeer.

 

Het onderwijs

Wij vinden het onze opdracht om bij ieder kind eruit te halen wat er inzit. Wij kijken niet naar groeps- en schoolgemiddelden, maar naar individuele ontwikkeling van ieder kind om zo het maximale eruit te halen.

 

Waarden

"Ik ga met een ander om zoals ik wil dat de ander met mij omgaat".

 

Wij, team en ouders geven in alles het goede voorbeeld aan onze kinderen. Respectvol met elkaar in gesprek gaan is bij ons gemeengoed. Zo kom je tot oplossingen die ertoe doen.

 

Doelstellingen

Wij willen dat 95% van onze leerlingen minimaal uitstromen op het niveau dat zij volgens ons Leerlingvolgsysteem van eind groep 5 in zich hebben. M.a.w. eind groep 5 blijkt uit alle gegevens dat een kind VMBO-TL als uitstroomniveau heeft, wij hem/haar onderwijs bieden op VMBO-TL/HAVO niveau.


Algemene contactgegevens
09GQ De Vier Leeuwen
Postbus 22147
3003DC Rotterdam
Tel: 010-4126573
https://www.vierleeuwen.nl
m.vanduuren@vierleeuwen.nl
Locatie
Goudseweg 15
3031XH Rotterdam
Deelgemeente Kralingen-Crooswijk
Tel: 010-4126573
Fax: 010-4127553
Kenmerken
Earlybird
Bredeschool
Voorschool