zoeken
Voortgezet onderwijs (VO)

De Hef

De school

De Hef vmbo / mavo is een veilige én gewaardeerde school op de hoek van de wijken Hillesluis, Bloemhof en Afrikaanderwijk in Rotterdam-Zuid. Je vindt ons in een modern gebouw met de goed ingerichte theorie- en praktijklokalen en niet te vergeten een prachtige sporthal. 

 

Het onderwijs

Ons VMBO slaat een brug tussen het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en het bedrijfsleven met afspraken over doorlopende leerlijnen. Wij werken samen met de omgeving en de scholen om met elkaar een vangnet en een springplank te vormen voor onze leerlingen in Rotterdam-Zuid. Wij brengen hen op een hoger plan door ze kennis te laten maken met vakmanschap, zowel in de school door persoonlijk meesterschap van het personeel, als daarbuiten door stages en excursies in het bedrijfsleven.


Waarden

De Hef is niet alleen bijzonder vanwege de mooie buitenkant, maar vooral door wat er binnen gebeurt. Op De Hef halen we eruit wat erin zit en het liefst nog ietsje meer. Dat doen we met respect, ondersteuning en de volledige inzet van een hecht en gemotiveerd team. Een groep enthousiaste mensen met een rotsvast vertrouwen in een mooie toekomst voor alle leerlingen. 

Wij geloven dat iedereen beschikt over bijzondere talenten. 


Doelstellingen

Wij halen het maximale uit jouw talent door jou kennis te laten maken met vakmanschap, zowel in de school door persoonlijk meesterschap van het personeel, als daarbuiten door stages en excursies in het bedrijfsleven. Dat doen wij natuurlijk samen met je ouders, want zij zijn enorm belangrijk voor jouw succes. Voor ons is geen brug te ver, als het gaat om je ontwikkeling, je plezier en je resultaten.


Algemene contactgegevens
02LB De Hef
Postbus 9472
3007 AL Rotterdam
Tel: 010-4850666
https://www.rvcdehef.nl
secretariaat@rvcdehef.nl
Locatie
Slaghekstraat 221
3074 LJ Rotterdam
Gebied Feijenoord
Tel: 010-4850666
www.rvcdehef.nl
secretariaat@rvcdehef.nl
Kenmerken